L'Ajuntament d'Agullana portarà a terme dissabte 7 de novembre una consulta popular per escollir la banda del municipi i l'Estrada, una entitat de població que pertany a Agullana.

La consulta popular es portarà a terme a la sala d'actes de l'ajuntament des de les nou del matí a les dues del migdia i decidirà la bandera.

Els veïns podran escollir entre cinc opcions dels diferents dissenys proposats per l'Ajuntament. No seran vàlids els vots que indiquin més d'una opció.

La mesa estarà formada per persones voluntàries inscrites al cens municipal, amb quatre persones repartides en dos torns.

Està previst que hi hagi una votació anticipada el 6 de novembre, a l'Ajuntament, de vuit del matí a tres de la tarda. S'hi pot participar a partir dels setze anys, però s'ha d'estar empadronat a Agullana. Cal portar DNI, passaport o carnet de conduir.

Les banderes tenen fons blau sobre el qual hi ha marcades unes franges o bé una mena d'agulla que representa les franges. Hi ha dues opcions amb una única franja, dues amb la imatge de l'agulla i una cinquena opció amb cinc franges. El color del fons és blau i les franges, grogues.