L'Ajuntament de Roses ha posat en marxa un portal de vendes en línia. Es tracta del web «Sempre Roses», que inclou notícies d'actualitat, promocions, accés al nou marketplace dels establiments i tot allò que el comerç ofereix.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica en col·laboració amb l'empresariat s'ha engegat aquesta eina, que pretén promoure l'activitat comercial durant tot l'any i que la gent es quedi a Roses.

El programa inclou, entre altres actuacions, la digitalització de negocis, la creació d'un marketplace de Roses, campanyes comercials, promocions i la posada en marxa de canals de comunicació amb els clients, via web i xarxes socials, per donar a conèixer i fins i tot comprar.

Des del web es pot accedir a l'apartat marketplace i es troben serveis, de la mateixa manera que ho faria en un centre comercial, però sense haver de desplaçar-se.

Es tracta d'un gran aparador virtual que permet aglutinar tota l'oferta de Roses en un mateix portal. L'eina també serveix per donar a conèixer establiments que són propers al client i on pot fer les compres directament.

La llista de comerços es troba especificada per seccions (alimentació, allotjament, benestar i salut, esport i oci, floristeries, mobles i parament de la llar, perruqueria i estètica, restauració, serveis i tèxtil, complements i calçat), amb el llistat de productes i preus que ofereixen; una secció d'activitats on es publiquen les campanyes comercials vigents en cada moment i, per últim, el racó del comerciant, una secció de notícies d'actualitat i informació útil per als professionals del sector.

El web està pensat per millorar serveis i adaptar-se a les seves necessitats, implantant noves tecnologies que facilitin la cerca i la compra de productes i continuant oferint l'assessorament i expertesa dels seus professionals. Amb la iniciativa es vol transmetre alhora la importància de comprar a Roses per incentivar l'economia, generar llocs de treball.