Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte passat a Figueres a un jove de 21 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, dos delictes de lesions i un delicte de furt. La seva acompanyant també va quedar investigada.

Els fets van tenir lloc durant el migdia del dissabte 31. Una patrulla va tenir coneixement que els vigilants de seguretat d'un establiment situat a la Rambla Nova tenien retinguda una parella per haver sostret diferents productes del local. Els lladres es van posar molt agressius amb els vigilants que els van enxampar i que els van impedir la sortida. L'home va mossegar i colpejar dos vigilants al braç, produint-los ferides lleus, mentre la noia va donar cops als vidres de la porta, que estava bloquejada, per poder sortir de la botiga.

Quan els Mossos van arribar al lloc dels fets, la noia havia aconseguit fugir del local amb una motxilla plena de productes de cosmètica, valorats en 200 euros, mentre que el noi es trobava retingut pels vigilants. La seguretat del local va decidir obrir les portes per evitar que la noia trenqués els vidres i posés en risc a la resta de clients del supermercat.

Els agents van identificar i detenir el presumpte lladre, a qui li van trobar un desodorant amagat a la jaqueta. Pel que fa a la noia, els Mossos la van identificar poc després, i va quedar citada per comparèixer davant l'autoritat judicial l'endemà.

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 1 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.