Un veí de Figueres de 37 anys va resultar ahir ferit amb cremades al 20% després d'explotar-li una bateria de bicicleta elèctrica en un domicili de Figueres. Arran dels fets, el SEM el va evacuar amb helicòpter ferit de poca gravetat fins a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on hi ha una Unitat de Cremats. I és que l'home presentava cremades a les mans, la cara i el tòrax.

El succés es va produir cap a les 12 del migdia en una casa de dues plantes del número 47 del carrer Avinyonet. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar els Bombers amb tres dotacions, el SEM -amb dues ambulàncies i l'helicòpter-, la Guàrdia Urbana de Figueres i els Mossos d'Esquadra de la comissaria local.

Manipulava una bateria

El motiu de l'explosió es desconeix però en el moment que l'home manipulava la bateria va explosionar i li va causar importants cremades.

Els Bombers asseguren que només va resultar ferit l'home.

El foc ha cremat totalment un despatx i el fum i la temperatura van afectar la planta baixa i el menjador.

Tot i això, els efectius d'extinció d'incendis van haver de fer tasques de ventilació pel fort fum que es va acumular a l'immoble. Una fumerada que es veia des de diversos punts de la ciutat, segons informaven.

El SEM va traslladar inicialment amb ambulància el ferit a l'hospital de Figueres, però després de revisar-lo, el va evacuar a la Vall d'Hebron amb l'helicòpter arran de la gravetat.

El tècnic municipal va detectar danys lleus al forjat de l'edifici.