06 de novembre de 2020
06.11.2020
Diari de Girona

La Guàrdia Urbana de Figueres impedeix una festa de petició de mà amb 40 persones

La policia va sancionar l'organitzador del barri de Sant Joan i va fer tornar la gent a casa seva

05.11.2020 | 23:15
Una imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Figueres.

La Guàrdia Urbana de Figueres ha evitat la celebració d'una festa de petició de mà en la qual havien de participar una quarantena de persones. Els fets van passar ahir al matí al carrer Major del barri de Sant Joan de la capital de l'Alt Empordà.

Una patrulla va veure com un grup de gent treia taules i cadires a fora amb la intenció de celebrar plegats una festa. Aleshores, els agents van advertir que no es podia fer per les restriccions imposades pel Govern per tal d'evitar contagis per coronavirus.

Al cap d'una estona, els policies van veure com el grup de gent continuava al mateix lloc i van decidir parlar amb l'organitzador i dispersar els assistents, que van acabar tornant a casa seva.

Finalment es va acabar multant el responsable de la celebració.

La Guàrdia Urbana va portar a terme ahir altres serveis com el control d'aforament i mesures sanitàries al mercat, on, segons van informar, hi havia 1.984 persones.

Durant el dia d'ahir es van posar 16 denúncies circulars per la via pública en horaris de restricció de mobilitat i per l'incompliment de l'ús de la mascareta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook