Les millors imatges del patrimoni han estat premiades al concurs que organitza el Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Un panteó modernista del cementiri de Figueres ha estat guardonada en la categoria inèdita. És de l'usuari @gas_mountain. Les imatges permeten descobrir edificis pocs coneguts del modernisme català, ha destacat el conseller delegat de l'àrea de Cultura, Josep Maria Bernils.

El concurs estava centrat en aquesta edició en edificis modernistes.

La fotografia guanyadora de la categoria popular correspon a una instantània de l'usuari @dolly_07 per una foto de Can Parellada d'Agullana. Aquest edifici va ser encarregat a Antoni Gaudí i és un dels edificis modernistes més destacats del poble.

Miquel Planells ha guanyat la categoria de creativa per una imatge de la Casa Roda de Figueres. El jurat en destaca el contrast de colors així com la simetria de la foto sense menystenir que l'element que surt en primer terme delata l'estil modernista de la construcció, que data de 1911.

Es van presentar 54 fotografies amb l'etiqueta #modernisme CCAE, de les quals 31 van entrar al concurs. Els guanyadors reben un trofeu i 400 euros.