10 de novembre de 2020
10.11.2020
Diari de Girona

Crema una nau abandonada de Roses i el foc obliga a desallotjar una casa

L'incendi fa ensorrar la planta baixa de l'edifici situat a la zona del Cortijo

10.11.2020 | 09:51
Els Bombers lluitant contra les flames a la nau de Roses -

Un incendi en una nau abandonada de Roses ha tingut ocupats els Bombers des d'ahir al vespre i fins aquest matí.

El foc es va declarar cap a les vuit del vespre i fins a les deu de la nit no es va poder donar per controlat. Tot i això, durant la matinada encara hi havia brases en una àrea de la planta baixa que s'havia ensorrat i aquest matí, encara hi ha dues dotacions dels bombers a lloc.

A causa del succés, una casa que es troba a tocar va haver de ser desallotjada durant prop d'una hora. Després, els veïns van poder tornar a casa sense afectacions.

Els Bombers han treballat en l'incendi amb fis a 10 dotacions i quan hi van arribar van trobar que el foc era molt intens i afectava sobretot la platja baixa i la primera planta de la nau.

Un edifici abandonat on hi havia emmagatzemat ferralla i també, hi havia força brossa. Aquest últim fet seria perquè és una nau ocupada. En el moment dels fets però no hi havia ningú.

Arran de la gran intensitat del foc i pel perill que s'enfonsés també la teulada de la nau, els Bombers hi van haver de treballar des de fora.

Finament va cedir el forjat i a conseqüència, la primera planta. Això obligarà que aquest matí, els tècnics municipals vagin a fer una valoració de l'estat de l'edifici i si és el cas, s'ordeni que s'acabi tirant a terra. Pel perill que suposa, l'edifici està balisat.

La Policia Local de Roses també ha estat passant durant tota la nit per la zona per si hi havia alguna revifada o algun altre perill. Mentre que els Bombers hi són -a les 9 del matí- encara amb dues dotacions i que a primera hora del matí estaven remullant la zona afectada.

Malgrat el fort ensurt, no s'ha hagut de lamentar cap ferit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook