Càritas ha multiplicat per tres el nombre d'usuaris a Vilafant. Per poder ajudar a atendre l'alta demanda, l'Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració i aportarà a l'entitat mil euros anuals durant tres anys. «Sabem que a causa de la situació excepcional de crisi sanitària, però també social, Càritas està desbordada, per això des de l'Ajuntament, dins les nostres possibilitats, vam acordar ajudar-los a través d'aquest conveni», argumenta Consol Cantenys, l'alcaldessa.

Una col·laboració que estableix que l'Ajuntament de Vilafant farà una aportació econòmica anual de 1.000 euros. El conveni, que tindrà una vigència de tres anys, contribuirà a la millora en l'àmbit social augmentant el suport per aquelles persones que es troben en situacions de vulnerabilitat o pobresa.

Càritas Alt Empordà dona servei a gent de Vilafant i de tota la comarca, per això des de l'Ajuntament, a part de totes les ajudes que ja ofereix a través dels seus propis serveis socials, han cregut necessari contribuir per fer que l'entitat pugui atendre més gent de la que estan atenent en aquests moments. «Està molt bé que les administracions, com l'Ajuntament de Vilafant, col·laborin amb entitats com la nostra perquè això ens permetrà tenir un contacte continuat i poder arribar a més persones», explica el president de Càritas, Marià Lorca.