La Guàrdia Urbana ha denunciat nou persones que celebraven una festa en un bar a Figueres. Els agents van rebre l'alerta de veïns de la zona quan passaven 10 minuts de les 12 de la nit d'aquest dilluns i es van desplaçar fins al local del barri del Poble Nou.

Un cop allà, van comprovar que s'estava realitzant l'activitat a porta tancada. Concretament, hi havia una festa amb nou persones. Els agents van denunciar les nou persones, entre les quals hi havia el responsable del local. Posteriorment van desallotjar l'establiment.

Arran de les restriccions de la pandèmia del coronavirus estan prohibides les trobades de més de 6 persones, l'obertura de locals de restauració i a més en l'horari que s'han produït els fets hi havia toc de queda.

Aquesta no és la primera vegada que la Guàrdia Urbana enxampa un grup de persones nombrós saltant-se les restriccions. El divendres passat, la policia va denunciar sis joves que participaven en una reunió nombrosa al parc de les Aigües de Figueres. En veure la policia van fugir, però la Guàrdia Urbana en va poder identificar sis, que va denunciar per incomplir les restriccions. El mateix cos de seguretat va denunciar un dia abans onze persones que participaven en un curs de ball de la ciutat en un local a porta tancada.

A més, la setmana anterior, la Guàrdia Urbana també va enxampar quaranta persones en una festa de prometatge al barri del Culubret. Els agents van identificar la persona organitzadora, a qui van denunciar, juntament amb dinou persones més.