L'Escala muntarà un campament amb els tres Reis d'Orient el 5 de gener. Els nens podran accedir-hi per fer un recorregut i apropar-se a Melcior Gaspar i Baltasar però caldrà fer reserva prèvia.

Els tres Reis d'Orient instal·laran el ampament reial a la plaça Catalunya amb totes les mesures de seguretat i un circuit adaptat a la situació de pandèmia actual. Així ho han comunicat a l'Ajuntament de l'Escala i l'associació Skalamàgica, que s'encarreguen de fer tots els preparatius per a l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar.

El 5 de gener de 2021, els Reis arribaran a L'Escala per ubicar-se en un campament que els seus patges hauran muntat a la Plaça Catalunya. A partir de les 16:00h el campament obrirà les seves portes per on tots els nens i nenes i les seves famílies iniciaran un petit recorregut màgic per saludar a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Romandran al campament des de les 16:00h fins les 21:00h. L'organització considera que cal prioritzar l'assistència a aquelles famílies amb menors de fins a 12 anys, no quedant exclòs cap nen i nena sense visitar a SSMM i demana comprensió a la població.

Hi haurà un recorregut d'entrada i sortida diferenciat i un sistema de control per tal de garantir la separació entre els diferents grups, que han de ser d'un màxim de 10 persones. Així, l'itinerari d'entrada serà per l'aparcament de la plaça Catalunya, accedint-hi des del camí Ample, mentre que la sortida es farà per l'accés del carrer Llebeig.

Els nens i nenes podran veure de ben a prop als tres Reis i tota la comitiva reial, que estarà preparant els regals per a la nit màgica del 6 de gener, però no es podran asseure a la falda ni establir un contacte directe amb ells, per reduir al màxim el risc de transmissió de la Covid-19.

Accés a la Plaça Catalunya des de l'Avinguda Ave Maria i en direcció al Camí Ample on s'inicia el tram per arribar a l'entrada del recinte. NO es podrà accedir al recinte pel Camí Ample en direcció contrària a la indicada amb anterioritat i, per tant, des de Riells i carrers travessers cap a la Plaça Catalunya.

La inscripció s'haurà de fer on-line (grups de convivència de màxim 10 persones) a partir de la pàgina web:

inscripcions.lescala.cat

Si no s'ha realitzat la inscripció i no s'ha rebut la confirmació, no serà possible l'accés al recinte.

El període d'inscripció serà de l'1 al 14 de desembre

A la inscripció s'hauran d'omplir les dades del tutor, enviar dades i afegir tantes persones més "fins un límit de 10 el grup sencer" abans de confirmar la inscripció.

Seguidament, es rebrà per correu electrònic el document a presentar als controladors d'accés a la Plaça Catalunya