L'Escala muntarà un campament amb els tres Reis d'Orient el 5 de gener. Els nens podran accedir-hi per fer un recorregut i apropar-se a Melcior Gaspar i Baltasar però caldrà fer reserva prèvia.

Els tres Reis d'Orient instal·laran el campament reial a la plaça Catalunya amb totes les mesures de seguretat i un circuit adaptat a la situació de pandèmia actual. Així ho han comunicat a l'Ajuntament de l'Escala i l'associació Skalamàgica, que s'encarreguen de fer tots els preparatius per a l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar.

El 5 de gener de 2021, els Reis arribaran a l'Escala. A partir de les 16.00 h el campament obrirà les seves portes per on tots els nens i les seves famílies iniciaran un petit recorregut màgic per saludar Melcior, Gaspar i Baltasar.

Romandran al campament des de les 16.00 h fins a les 21.00 h.

L'organització considera que cal prioritzar l'assistència a aquelles famílies amb menors de fins a 12 anys, i que no quedi exclòs cap nen i nena sense visitar Ses Majestats i demana comprensió a la població.

Els nens no es podran asseure a la falda ni establir un contacte directe amb ells, per reduir al màxim el risc de transmissió de la covid-19.

La inscripció s'haurà de fer en línia (grups de convivència de màxim 10 persones) a partir de la pàgina web: inscripcions.lescala.cat. El període d'inscripció serà de l'1 al 14 de desembre.