L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Escala està treballant en la millora i condicionamentd'una zona verda que hi ha al costat del giratori d'accés a Sant Martí d'Empúries.

Els terrenys tenen gairebé una hectàrea de superfície, que havia quedat molt emboscat i que no té un ús habitual, ja que queda a l'altra banda de la carretera respecte de Sant Martí d'Empúries.

Segons ha informat l'Ajuntament, ara s'està condicionant, per tal que es pugui utilitzar com a zona passeig i doni una millor imatge a l'accés al nucli de Sant Martí.

En els propers dies està previst que s'hi plantin una vintena d'arbres, un cop s'ha llaurat i aplanat la major part d'aquesta superfície i s'ha millorat les condicions d'un rec que divideix aquest terreny de propietat municipal.

La zona és molt concorreguda, sobretot el cap de setmana de persones que accedeixen des d'aquest punt per a passejar pel passeig d'Empúries.

A tocar s'hi situen aparcaments que permeten estacionar a tocar de les platges.

Al passeig l'Ajuntament ha estat portant a terme treballsd e millora de les fustes del passeig. Els treballs es van iniciar la passada primavera i es van aturar durant la temporada d'estiu. S'ha canviat bona part de les fustes de paviment o tanques.