20 de desembre de 2020
20.12.2020
Diari de Girona

Localitzen més de 1.100 plantes de marihuana a l'interior d'una granja de Riumors

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home relacionat amb el cultiu i no descarten més detencions

20.12.2020 | 13:01
Localitzen més de 1.100 plantes de marihuana a l'interior d'una granja de Riumors

Els Mossos han detingut a la localitat de Riumors (Alt Empordà), on van localitzar una plantació de 1.120 plantes de marihuana, un home de 52 anys, nacionalitat espanyola i veí del municipi com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.

Els Mossos han informat aquest diumenge en un comunicat que la nit del passat dia 14 van ser alertats que al carrer Masmueca de Riumors s'estava produint una baralla entre diverses persones i que s'havien sentit algunes detonacions que semblaven procedir d'una arma de foc.

Quan els agents van anar a la zona van veure els llums encesos en una granja i van identificar la persona que hi havia a l'entorn de la finca.

Quan a l'home li van preguntar per la baralla, va negar la seva participació en aquesta però va dir nerviós i amb versions contradictòries que havia vist dues persones sortir corrent cap al centre de la població.

Respecte a la granja, que desprenia olor de marihuana, va afirmar que era el propietari de la nau i que la tenia llogada a dues persones que no hi eren en aquell moment.

Els agents van comprovar que en una paret de la nau hi havia un forat tipus butron pel qual s'accedia a una plantació de marihuana dividida en tres espais, amb 1.120 plantes i aparells elèctrics per al cultiu.

L'endemà, un treballador de la companyia de llum va verificar que el magatzem tenia la llum connectada il·legalment i que s'estava defraudant el fluid elèctric.

Els Mossos assenyalen en el seu comunicat que la investigació del cas continua oberta i que no descarten més detencions.

L'home va quedar detingut i va passar el dia 15 a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres (Alt Empordà).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook