L'Ajuntament de Figueres ha reprès les obres de les tres pistes de pàdel sobre l'aparcament en el complex esportiu entre l'hospital i l'estadi municipal Albert Gurt. Les obres estaven pendents des de fa gairebé deu anys. Els treballs tindran una durada de quatre mesos i suposen una inversió de 350.779 euros.

El regidor d'Esports, César Barrenechea, explica que «després de molts anys aturades, posem fil a l'agulla per desencallar aquest projecte, que permetrà relligar tota la zona esportiva, i que hi hagi una connexió entre pistes de tennis, pàdel i frontó».

Les obres consisteixen a acabar les tres pistes i la urbanització de la coberta i de l'entorn de l'aparcament concessionat en el complex esportiu municipal.

Urbanització de l'entorn

Així, es preveuen nous accessos des del carrer Glòria Compte a la confluència amb l'avinguda Olímpia. Alhora es recuperaran espais com a zones verdes enjardinades que actualment no tenen cap ús.

El nou projecte acabarà de completar l'anella del complex esportiu municipal situat en aquesta zona: estadi Albert Gurt, els dos pavellons esportius, les dues piscines, pistes de tennis, frontó i de bàsquet i parc de salut.

El projecte de les pistes de pàdel es va engegar el 2011 amb l'aprovació del plec de clàusules que contemplava sis noves pistes de pàdel i tres de tennis a la zonaesportiva del castell de Sant Ferran. El projecte estava pressupostat en 713.682 euros i es finançava amb el cànon que l'empresa Empark havia de pagar per l'explotació de l'aparcament.