06 de febrer de 2021
06.02.2021
Diari de Girona

Figueres ofereix formació en logística per la futura demanda

El sector ha de ser un dels motors econòmics de la comarca i pretén generar ocupació de qualitat

06.02.2021 | 01:19
Figueres ofereix formació en logística per la futura demanda

L'Ajuntament de Figueres organitza cursos de logística per a persones a l'atur. A través de l'àrea de Promoció Econòmica i amb el suport de la Diputació de Girona, aposta per la formació en aquest àmbit on s'espera que hi hagi demanda. Es planteja com un dels eixos bàsics per a la generació d'ocupació de qualitat al territori.

El sector de la logística serà un dels motors del desenvolupament econòmic de la comarca en els propers anys i per impulsar-ne el creixement és fonamental que hi hagin professionals preparats per poder-hi treballar, remarquen des de l'Ajuntament.

L'oferta formativa per aquest primer trimestre un curs de Curs de carretoner (12 hores); un de gestió bàsica de magatzem (35 hores); i un de preparació de comandes (35 hores)

El regidor de Promoció Econòmica, Jesús Quiroga, explica que «aquesta formació forma part d'una aposta per a una formació integral en l'àmbit de la logística, el transport i la distribució que contemplarà cicles formatius, formació ocupacional i formació contínua». El regidor ha posat de manifest que «la logística ha de ser un dels motors econòmics de la ciutat en els propers anys i per desenvolupar-se es necessita personal format».

Segons l'Ajuntament, els cursos han generat un gran interès i ja s'han tancat les inscripcions i s'ha creat una llista d'espera.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit