16 de febrer de 2021
16.02.2021
Diari de Girona

El CAP de Bàscara inicia tres consultes noves per augmentar l'assistència

16.02.2021 | 00:03
Una de les noves unitats del CAP.

Després de mig any d'obres, el CAP de Bàscara ha ampliat els seus espais destinats a l'assistència, ja que han passat de quatre consultes de medicina i infermeria de família a tenir-ne set, a més d'una d'urgències i una d'odontologia.

Aquestes millores de les instal·lacions, que han suposat una inversió d'uns 70.000 euros, venen acompanyades de la incorporació de nou personal i d'un canvi organitzatiu que es posa en funcionament la setmana que ve.

Els treballs havien de començar a mitjan març, però l'esclat de la pandèmia va obligar a endarrerir les obres, que es van iniciar a l'estiu i s'han culminat a final de mes de desembre. Malgrat el centre no ha crescut en superfície, s'ha fet una reorganització interna dels espais que ha permès guanyar consultes per fer atenció assistencial. Així, s'han posat en marxa tres consultes de medicina i infermeria de família i s'ha canviat d'ubicació la consulta de pediatria. Aquesta ampliació facilitarà que s'incrementi una Unitat Bàsica Assistencial (UBA) més -equips formats per un professional mèdic i un d'infermeria.

Aquesta nova organització permet mantenir la cartera de serveis, mantenir l'atenció als consultoris locals i donar assistència als pacients amb patologia respiratori amb sospita o confirmació de covid-19.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook