02 de març de 2021
02.03.2021
Diari de Girona

L'home trobat mort a Cabanelles va rebre una pallissa i ganivetades

Encara no han pogut identificar la víctima, que anava indocumentada en el moment que la van trobar

01.03.2021 | 23:45
Inici de la carretera on van trobar el cos de l'home.

L'autòpsia que els forenses van començar a fer aquest dilluns a l'home trobat mort en una rasa al voral de la carretera GIP-5237 a Cabanelles apunta que va rebre una pallissa i que li van assestar diverses ganivetades al coll. Segons fonts properes a la investigació, l'examen preliminar a la víctima indica que la mort va ser violenta i intencionada.

Un ciclista va localitzar el cos de l'home a la carretera que mena cap al santuari de la Mare de Déu del Mont diumenge cap a tres quarts de dotze del migdia.

Fins al lloc, s'hi van desplaçar efectius de Trànsit dels Mossos perquè en un primer moment se sospitava que podia haver estat víctima d'un atropellament. Un cop allà, però, van comprovar que l'home tenia ferides que podien apuntar a un homicidi.

El grup d'homicidis de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos a Girona es va fer càrrec del cas i el jutjat d'instrucció 7 de Figueres va decretar el secret de sumari. A primera hora de la tarda, i un cop fet l'aixecament de cadàver, la funerària va traslladar l'home a l'institut de Medicina Legal de Girona, on aquest dilluns li van començar a fer l'autòpsia. Segons fonts consultades, el primer examen forense apunta a una mort criminal. La hipòtesi que pren més força en aquest punt de la investigació és que l'home rebés una pallissa i que li assestessin diverses ganivetades a la zona del coll, algunes de les quals profundes, amb una arma blanca.

La causa de la mort, però, encara no s'ha pogut determinar a l'espera de l'ampliació de l'autòpsia, segons les mateixes fonts.

L'home, que tindria entre 25 i 35 anys i podria ser d'origen nord-africà, no anava documentat. Tampoc li van trobar cap objecte al damunt que pogués servir per esbrinar-ne la identitat i no consta cap denúncia de desaparició d'algú de les seves característiques.

Anava vestit amb una granota de feina de color fosc. La investigació, ara, se centra en identificar la víctima per poder reconstruir les darreres hores de vida i intentar esbrinar què va passar.

En paral·lel, els investigadors estan buscant possibles testimonis i analitzaran les càmeres de videovigilància que hi pugui haver per intentar localitzar algun sospitós.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit