03 de març de 2021
03.03.2021
Diari de Girona

Figueres reobre els parcs infantils i de salut a l'aire lliure

Des del consistori s'apel·la a la responsabilitat per tenir cura que es compleixin amb les mesures de seguretat i higiene

03.03.2021 | 10:50
Un dels parcs infantils que s'han reobert.

Figueres va reobrir ahir els parcs i jardins, les zones infantils, els parcs de salut i zones annexes que hi ha a l'aire lliure.

Es mantenen tancades les instal·lacions esportives no vigilades a l'aire lliure.

Des de l'Ajuntament s'apel·la a la responsabilitat de les famílies perquè els infants compleixin amb les mesures de seguretat i higiene marcades en aquesta nova situació de represa.

Els espais es desinfectaran periòdicament, però, recorden que cal l'ús de mascaretes i el respecte de la distància social.

"Els parcs infantils són un espai d'esbarjo beneficiós per als infants, de la mateixa manera que ho són els parcs de salut especialment per les persones grans", remarquen des de l'Ajuntament. 

Però els espais poden suposar un risc de contagi de la Covid-19 ja que suposen una interacció social fora de la bombolla de convivència.

Els espais tancaran tal com indica el Procicat, a les 8 del vespre.

Respecte als parcs infantils demanen que als nens només els acompanyi una persona adulta; que siguin els més propers al domicili; evitar aglomeracions; limitar l'estada; rentar-se les mans; evitar que els nens mengin o beguin dins l'espai de joc; l'ús de mascareta a partir dels sis anys i recomanable entre 3 i 5 anys; i la distància de seguretat; i evitar seure als bancs de l'interior per evitar aglomeraicons. 


Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit