Des de l'Ajuntament s'apel·la a la responsabilitat de les famílies perquè els infants compleixin amb les mesures de seguretat i higiene marcades en aquesta nova situació de represa.

Els espais es desinfectaran periòdicament, però recorden que cal l'ús de mascaretes i el respecte de la distància social.

«Els parcs infantils són un espai d'esbarjo beneficiós per als infants, de la mateixa manera que ho són els parcs de salut especialment per a les persones grans», remarquen des de l'Ajuntament.

Però els espais poden suposar un risc de contagi de la covid-19 ja que suposen una interacció social fora de la bombolla de convivència.

Els espais tancaran, tal com indica el Procicat, a les 8 del vespre.

Respecte als parcs infantils demanen que als nens només els acompanyi una persona adulta, que siguin els més propers al domicili, evitar aglomeracions, limitar l'estada, rentar-se les mans, evitar que els nens mengin o beguin dins l'espai de joc, l'ús de mascareta a partir dels sis anys i recomanable entre tres i cinc anys, la distància de seguretat i no seure als bancs de l'interior per evitar aglomeracions.