Detenen una persona a l'Escala acusada d'un delicte contra la salut pública i d'un delicte de frau elèctric, i comissen més de mig miler de plantes de marihuana en un operatiu a l'Escala.

Durant el matí, segons ha inforamt Canal 10, es va produir un gran desplegament per procedir a portar a terme l'operació.

Al lloc s'hi van desplaçar Mossos d'Esquadra, Policia Local i ambulàncies del SEM. Per poder portar a terme l'operatiu es va tallar al trànsit a un tram del Camí Ample i també es va restringir el pas de vianants.

Mossos i Policia Local, segons el canal de televisió, van treballar conjuntament en l'operatiu contra el cultiu il·legal de marihuana. Els agents haurien detingut el presumpte responsable que es trobaria a l'interior en aquell moment.

Segons les primeres informacions facilitades pel canal de televisió, es van comissar fins a sis-cents plantes de marihuana.

La plantació estaria ubicada en un immoble a la cantonada entre el Camí Ample i el Passatge Camí Ample, a tocar la zona de Riells.