09 de març de 2021
09.03.2021
Diari de Girona

El Consell Comarcal forma els col·lectius que tracten amb animals de companyia

L'ens comarcal té un conveni amb 55 municipis de la comarca per a la recollida i acollida de gossos i gats

08.03.2021 | 23:42
El Consell Comarcal forma els col·lectius que tracten amb animals de companyia

L'Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha posat en marxa un programa formatiu destinat als col·lectius que tracten en el seu dia a dia amb els animals de companyia. La primera de les jornades es va realitzar el passat mes de gener, i anava destinada a juristes, secretaris i tècnics dels ajuntaments que han delegat la recollida d'animals perduts i abandonats al Consell Comarcal.

L'ens comarcal té un conveni amb 55 municipis de la comarca per gestionar la recollida i acollida de gossos i gats abandonats.

La ponent de la jornada, que es va fer en format telemàtic, va ser l'advocada experta en protecció animal Aina Paredes. La jurista va fer un repàs exhaustiu d'aquells aspectes de la normativa de protecció animal que més afecten els ens locals. Els assistents també van poder fer preguntes i exposar casos concrets que s'han donat als seus municipis.

Durant aquest any s'han previst un seguit de formacions destinades a ajuntaments, volun?tariat i treballadors que interactuen amb els animals de companyia.

L'ens comarcal té en tràmit la construcció d'un centre d'acollida d'animals comarcal a Pedret i Marzà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit