Un incendi va destrossar aquest dimecres a la tarda uns 100 pneumàtics i 26 vehicles en un centre de desballestament de Llers. Els Bombers hi van treballar amb 12 dotacions i van actuar durant un parell d'hores.

El succés es va desencadenar cap a un quart de sis de la tarda en un centre de desballestament a tocar de la GIP-5106 de Llers.

Els Bombers s'hi van traslladar amb 12 dotacions i van trobar-se que el que cremava des d'uns primer moment eren uns 50 m2 de pneumàtics.

Finalment, el foc es va estendre cap a les fileres de vehicles inutilitzats de l'equipament. Les flames en van acabar afectant 26. Els Bombers van donar l'incendi per controlat cap a tres quarts de set del vespre i a dos quarts i cinc de vuit, ja el donaven per extingit.

Tot i això van estar remullant la zona per evitar revifalles i van fer vigilància.

Finalment, l'incendi es va saldar amb 26 cotxes cremats i 100 pneumàtics destrossats pel foc. A lloc també s'hi van traslladar els Mossos d'Esquadra que investiguen les causes del foc.

Els vehicles cremats en ser un centre de desballestament sortosament ja es trobaven en desús i per tant, els danys van ser en tot moment d'uns cotxes que acaben desmuntats a peces.

Pel que fa als pneumàtics, les flames van causar un fum molt intens i negre que es veia des de poblacions veïnes i que va posar en alerta la gent.