Els Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió a un home a qui van abandonar malferit a l'Hospital Comarcal de Figueres. Els fets van tenir lloc aquest diumenge cap a dos quarts d'onze de la nit. L'home, arran de les ferides, va haver de ser traslladat a l'hospital Josep Trueta.

Poc després, el vigilant de seguretat del centre hospitalari va alertar la policia dient-los que un vehicle amb matrícula francesa havia deixat la víctima cap a un quart d'onze de la nit, un home, davant les portes de l'hospital i després havia marxat del lloc.

L'home ferit no se'l va poder identificar perquè anava indocumentat en el moment dels fets. A més, la víctima presentava diverses fractures al cap -diversos traumatismes- i també tenia una ferida, un tall profund a la zona abdominal.

Els serveis sanitaris de Figueres el van atendre, però davant la gravetat de les ferides es van veure obligats a traslladar-lo en ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ahir es trobava ingressat, estable a planta. El seu pronòstic és reservat, segons fonts del centre.

Un ciutadà holandès

Després de fer indagacions, els Mossos d'Esquadra han pogut identificar el ferit i s'apunta que podria ser víctima d'una revenja per algun tema de tràfic de drogues. L'home és un ciutadà francès d'uns 40 anys.