La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut un lladre de bicicletes. Es tracta d'un home de 38 anys a qui s'acusa de ser el presumpte autor d'un robatori amb força en un traster d'un aparcament de la ciutat.

Els agents locals van poder-lo enxampar gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat de l'aparcament. Que els van permetre poder identificar i localitzar el lladre.

Els fets van produir-se en un pàrquing comunitari del carrer Marià Pujolar de Figueres. En rebre l'alerta del robatori amb força, els agents de la Guàrdia Urbana es van personar fins al lloc per certificar els fets.

Com passa en molts aparcaments i sortosament, en aquest hi havia càmeres de seguretat. Els agents van comprovar les imatges de vídeo i van comprovar que havia quedat enregistrat el presumpte lladre. Concretament, a la gravació s'hi podia veure un individu amb una bicicleta de color blanc marxant del lloc.

Movent-se per la ciutat

Posteriorment, una patrulla de la Guàrdia Urbana va localitzar un home amb una bicicleta blanca que corresponia a l'aparença física de la persona registrada en les imatges de les càmeres de vigilància.

Posteriorment, a més, el propietari de la bicicleta sostreta va poder identificar-la com la que li havien robat del traster durant la nit.

Davant les evidències, els agents de la Guàrdia Urbana de Figueres van detenir el sospitós -un home de 38 anys- per un presumpte robatori amb força en un traster d'un aparcament de la ciutat.