Els Mossos d'Esquadra han denunciat administrativament el conductor d'un tractor agrícola per transportar bigues de ferro amb un remolc a Siurana.

El xofer feia un transport especial no permès per la C-31. Els Mossos de Trànsit li aixequen acta per la càrrega i també per altres infraccions com és tenir la ITV caducada. La suma total de les denúncies ascendeixen a 1.000 euros.

Els fets van passar durant la tarda de dilluns a la carretera C-31, dins el terme municipal de Siurana. Una patrulla de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona va veure un tractor agrícola que circulava amb un remolc carregat d'unes peces de ferro, unes bigues, molt llargues.

Els Mossos van aturar el tractor al voral de la via per tal de demanar-li el permís de conduir al conductor i tota la documentació dels vehicles.

Fetes les comprovacions els agents van denunciar el conductor del tractor, un veí de la població, de nacionalitat espanyola i d'entre 45 i 50 anys d'acord amb el Reglament General de Circulació.

Li van aixecar actes per diverses infraccions: tenir la ITV (Inspecció Tècnica de Vehicles) caducada del tractor i també la del remolc, per la manca d'enllumenat reglamentari del remolc, per la manca de matrícula correcta del remolc i per l'evident mala estiba de la càrrega, atès que un tractor agrícola amb un remolc tan gran ha d'estar destinat al transport de bales de palla o productes d'agricultura, i no per aquest tipus de transport especial. La suma total de les infraccions ascendeixen a 1.000 euros.