Els Mossos d'Esquadra. El cos sense vida presenta signes de violència.

La policia va rebre l'avís cap a les onze de la nit que hi havia el cadàver a l'interior d'un vehicle, aparcat en el carrer Bernat Metge.

Fins al lloc s'hi van dirigir els Mossos de Roses i posteriorment, els agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos a Girona que s'han fet càrrec del cas.

El germà que anava amb un amic van alertar el telèfon 112 de la troballa macabra. El germà que anava amb un amic

El germà juntament amb un altre home, que deia ser l'amic del mort, van explicar als policies que feia quatre dies que la víctima havia marxat de casa i que no se'n sabia res. També va relatar que el vehicle feia dies que estava aparcat al mateix carrer. El cadàver estava tapat amb mantes a dins del vehicle.

La policia encara no té identificat el difunt -tot i que tot apunta al germà del denunciant i és de nacionalitat marroquina- i ara està mirant d'aclarir les circumstàncies de la mort criminal i en busca els autors.

El vehicle estava aparcat en un carrer pròxim a la platja del Rastell i quan van intentar obrir el cotxe, el germà i l'amic, van trobar-lo ja obert i amb el cos sense vida de la víctima, segons fonts policials. La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos a Girona s'ha fet càrrec del crim i està interrogant amistats, revisant el domicili -una casa- del finat que es troba a la urbanització de Mas Boscà de Roses, entre altres.

La comitiva judicial ahir a la nit es va traslladar fins al lloc i posteriorment, durant la matinada s'ha fet l'aixecament del cadàver. L'autòspia que se li realitzarà a l'Institut de Medicina Legal i Forense haurà d'aclarir les circumstàncies de la mort. Segons les primeres exploracions, tindria ferides que podrien ser d'arma blanca.

Segon crim de l'any

Aquest seria el segon crim de l'any a la província de Girona. El primer té a veure amb el cadàver que va aparèixer en un voral de la Mare de Déu a Cabanelles. Un veí de Figueres que va aparèixer ganivetat del coll i apallissat. Els Mossos encara també busquen els autors d'aquesta mort criminal