L'operatiu antidroga dels Mossos que han realitzat aquest matí en un habitatge del centre de Figueres ha acabat amb tres detinguts i un cultiu de 300 plantes de marihuana desmantellat.

Els Mossos d'Esquadra tenien sospites que podia haver una plantació com finalment han certificat.

El dispositiu ha començat a les nou del matí i ha finalitzat cap a quarts de dotze del migdia i s'ha desenvolupat en un domicili del número 22 del carrer Sant Pau, en ple centre de la ciutat.

Els Mossos s'han desplegat a la zona amb efectius de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Figueres i efectius de l'ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius).

A primera hora del matí, els agents han esbotzat la porta d'entrada al domicili i han realitzat una entrada i escorcoll en un domicili.

El domicili consta de dues plantes i a la superior, els Mossos hi han localitzat un cultiu de marihuana i a més, en altres habitacions hi havia restes d'anteriors collites.

Els detinguts són veïns de Figueres, dos homes i una dona. Ambdós de 35 i 37 anys, un d'ells amb antecedents i la dona de 34, que no tenia fins ara antecedents.

Finalment un cop recomptat, els Mossos han comissat 308 plantes de marihuana i diversos aparells elèctrics com ara 32 trasnformadors, 11 ventiladors, un motor d'aire entre altres.

En l'escorcoll, la policia també ha trobat un total de 1.300 euros fraccionats en bitllets, dues bosses de plàstic amb substància vegetal que era marihuana.

Els veïns de la zona han pogut veure una gran presència policial i diverses furgones de l'ARRO a la zona.

La Guàrdia Urbana de Figueres també s'ha encarregat de regular el trànsit mentre es porta a terme el dispositiu policial.