Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge un home per robar en una òptica a Figueres. On va sostreure 128 ulleres trencant l'aparador.

Es tracta d'un veí de Barcelona de 26 anys i nacionalitat marroquina. Aquest home va quedar acusat de ser presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. El detingut, que té antecedents policials, va passar l'endemà a disposició del jutge guàrdia de Figueres i el va deixar amb llibertat amb càrrecs.

Aquest mateix home ha tornat a ser detingut, en aquest cas, per haver actuat el mateix dia després de sortir amb llibertat i contra el mateix establiment situat d'òptica situat al carrer la Rutlla de la ciutat de Figueres.

En aquest cas, els fets van tenir lloc després els propietaris de l'òptica tanquessin l'establiment. Pels volts de les onze de la nit algú els va trencar el vidre lateral llençant una pedra provocant danys al vidre i també a diverses ulleres que hi havia a l'aparador.

Va causar danys als vidres per valor 400 euros i al del material òptic d'uns 366 euros.

Al cap de mitja hora de l'alerta policial d'aquests danys, una patrulla de Seguretat Ciutadana dels Mossos de Figueres va localitzar, caminant, un home a l'altura del carrer Nou. El van identificar com el detingut del robatori a la mateixa òptica perpetrat el dia 11 d'abril.

La investigació va determinar que el mateix detingut havia provocat els danys i per això els agents el van arrestar ahir al matí, dia 14 d'abril. L'acusen d'un delicte de danys.

El detingut, amb antecedents, va passar ahir mateix a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, qui n'ha decretat novament la seva llibertat amb càrrecs.