Els Mossos d'Esquadra juntament amb Guàrdia Urbana de Figueres van detenir el dia 14 d'abril dos homes, de 20 i 21 anys, de nacionalitat marroquina, tots dos veïns de Figueres, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili.

Els fets van succeir el passat dimecres, al voltant de les tres de la tarda, quan dos homes van intentar accedir a diversos domicilis del carrer Pujades de Figueres.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets van comprovar que havien forçat les reixes d'uns baixos i les finestres es trobaven obertes.

Els agents de la Guàrdia Urbana van iniciar una recerca per l'interior de l'immoble i van localitzar dos homes que coincidien amb la descripció facilitada pels testimonis. Aquests, en veure's descoberts, van intentar fugir per una finestra.

Tot i això, van interceptar-los i en escorcollar-los van trobar joies que presumptament havien estat sostretes del pis. Els agents els van detenir com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior de domicili.

Robatori dins de vehicle

El mateix dia 14 van detenir un home de 19 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la mateixa població, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a interior de vehicle i un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

Els fets van succeir cap a la mitjanit, quan van detectar un home, amb actitud sospitosa, que duia una maleta a l'esquena. Va donar un cop de puny a un dels agents i va fugir corrents. Van aconseguir detenir-lo a la Rambla de Figueres. A l'interior de la maleta els Mossos hi van localitzar eines de treball.

Els tres tenen antecedents i van passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs.