Els Mossos d'Esquadra

Els agents li han trobat quatre tauletes electròniques, diners en efectiu i el calaix de la caixa registradora de l'establiment.

L'arrestat és un home de 26 anys, de nacionalitat marroquina resident a Barcelona a qui acusen de ser el presumpte autor d'un robatori amb força. El detingut compta amb múltiples antecedents, una dotzena, per delictes contra el patrimoni sobretot.

Els fets es remunten a la passada matinada. Cap a les tres, els Mossos de la comissaria de Figueres han rebut l'alerta de la central d'alarmes que una persona vestida de color gris amb una motxilla negra havia accedit a l'interior d'un bar del carrer La Jonquera de Figueres.

Quan els agents han arribat al bar han vist que a l'interior no hi havia ningú. La finestra estava forçada i es trobava fora de lloc.

Identificat prèviament

Es dona el cas, que moments abans del robatori, els agents recorden haver identificat a una persona per la rodalia del lloc dels fets que coincideix amb la roba que descriu la central d'alarmes.

Els agents han localitzat la persona en una casa ocupada molt propera al lloc dels fets i quan li realitzen l'escorcoll troben els objectes sostrets de l'interior del bar.

Els policies li han trobat quatre tauletes electròniques de diferents marques, diners en efectiu, tornavisos i un calaix metàl·lic de la caixa enregistradora del bar.

Els mateixos objectes que posteriorment ha denunciat la propietària del bar com a sostrets i que ha reconegut com a seus.