El perfum que havia robat en una casa de Portbou ha delatat un lladre. Això és el que li va passar a un individu que els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional van arrestar dissabte per robar en un habitatge de la població empordanesa i a qui els Mossos havien identificat prèviament i va cridar-los l'atenció que feia una forta olor de perfum. L'arrestat és un home de 44 anys, de nacionalitat libanesa i amb domicili desconegut, a qui s'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en un habitatge.

Els fets es van desencadenar dissabte, pels volts d'un quart de nou del vespre quan els Mossos van rebre l'avís que un individu tafanejava a través de les finestres de diversos domicilis de Portbou, la qual cosa va alertar els veïns. Poc després, una patrulla va localitzar l'home i als agents els va cridar l'atenció que desprenia una forta olor de perfum de dona. Un cop identificat, el va deixar anar atès que no constava res contra ell ni portava cap objecte sospitós.

Cap a les deu de la nit, van rebre l'avís d'un robatori amb força en un domicili del passatge Renfe del poble. La patrulla dels Mossos va comprovar que havien forçat una persiana per accedir a l'interior, d'on havien sostret diverses joies, diners i un perfum de dona. Aquest detall va fer sospitar als agents que l'identificat anteriorment podia tenir alguna relació amb el robatori.

Cinc rellotges, arracades i anells

Quan els Mossos es disposaven a efectuar la recerca, vàries persones que estaven fora del domicili saquejat se'ls van acostar i es van identificar com a membres del Cos Nacional de Policia. Aquests, que estaven fora de servei, es van oferir per ajudar a localitzar el sospitós. Mitja hora més tard, el van localitzar. En el moment de la detenció duia cinc rellotges, un polsera, un clauer, un encenedor, un rosari, tres cadenes, quatre jocs d'arracades, tres anells i sis medalles.

Els agents van comprovar que alguns d'aquests objectes els acabava de sostreure de l'interior del pis. També van constatar que encara desprenia l'olor del perfum que l'havia delatat. El detingut, sense antecedents, va passar a disposició del jutge a Figueres, el qual va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.