Castelló d'Empúries prepara una edició especial del Festival Terra de Trobadors 2021 amb un format adaptat a la situació sanitària. El festival se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de setembre.

La Coordinadora Municipal del Festival Terra de Trobadors es va reunir el passat dimecres . A la reunió, que es va portar a terme de forma presencial, hi va assistir un membre de cada entitat de les que formen part de la Coordinadora; l'alcalde, Salvi Güell, com a president de l'ens, i representants dels grups polítics amb representació a l'Ajuntament.

Tots els presents van coincidir en la voluntat de portar a terme l'edició d'enguany encara que sigui en un nou format. A causa de la crisi sanitària serà necessari adaptar els actes a les mesures dictades pel PROCICAT i dissenyar el festival de manera que es pugui garantir la seguretat de tothom. Per aquest motiu, aquest any se celebrarà una edició especial de Terra de Trobadors i s'ajornarà el XXX aniversari «fins que la situació permeti fer un merescut homenatge a la festa més important del municipi», han explicat. Es programaran diversos actes però el festival tindrà un format reduït.