Un incendi a la cuina d'un pis va obligar ahir a confinar a la matinada un edifici de Roses. La Policia Local, en arribar a lloc, va fer quedar la gent a casa seva amb l'excepció de la família -dos adults i dos menors- de l'habitatge afectat, que va ser conduïda pels agents a l'exterior.

El foc es va desencadenar cap a dos quarts de sis de la matinada, en un apartament de la segona planta del número 7 de la plaça Sant Pere de Roses. Els agents locals, segons els Bombers, van fer sortir la família i, a més, van utilitzat un extintor per sufocar les flames, que van començar en quedar una paella als fogons, que van estar en funcionament durant tota la nit.

Els Bombers, que van desplaçar sis dotacions al lloc, van acabar d'apagar el foc i van ventilar tota l'escala, que va quedar plena de fum. També van revisar cada pis de l'edifici perquè no hi hagués fum o altres afectacions.

Cap a dos quarts de vuit, els veïns del pis afectat van poder retornar a casa seva i la resta es van poder desconfinar de casa. Ningú va resultar ferit malgrat el fort ensurt. Al lloc també s'hi van desplaçar efectius del SEM, que sortosament no van haver d'atendre ningú en aquest incendi.