El conductor detingut per atropellar begut un matrimoni francès a Roses passarà avui a disposició judicial a Figueres per respondre a l'acusació d'un doble homicidi imprudent.

Els fets van passar dissabte al migdia a la ronda Ferran Cufí, quan un vehicle es va aturar per deixar pas al matrimoni, però un altre va avançar i els va atropellar mortalment. La dona va morir a l'acte i l'home ho va fer una hora i mitja després, a causa que els serveis d'emergències no van poder-li salvar la vida.

L'advocada del detingut, Natàlia Frigola, va explicar a Diari de Girona que aquest veí de Figueres de 40 anys treballa al sector de la construcció i venia d'un esmorzar de feina, en el que hauria begut, ja que va donar positiu en el test d'alcoholèmia. Tot i això, l'advocada va explicar que «havia begut poc», tot i que va afegir que s'havia d'esperar l'atestat de la Policia Local per tal de confirmar-ho.

Frigola va explicar que ahir el conductor encara no va poder passar a disposició judicial perquè la Policia Local de Roses no havia acabat de fer l'atestat, ja que estaven treballant en la presa de declaracions dels testimonis d'aquest accident mortal.

D'altra banda, l'advocada va afegir que el tram de la ronda Ferran Cufí és «conflictiu» i «no s'hi veuen els vianants».