L'Associació d'Empresaris Roses-Cap de Creus, que agrupa unes 200 empreses, ha reactivat la iniciativa «Roses et cuida» amb l'objectiu que els establiments associats ofereixin la màxima confiança i seguretat al client i que Roses continuï essent una destinació preparada i de qualitat. Una empresa especialitzada ha revisat i actualitzat totes les mesures impulsades l'any passat des de l'entitat, en el marc d'aquest distintiu, per tal de garantir el compliment dels protocols d'higiene i seguretat.

L'Associació destaca que aquest segell posa de relleu la voluntat de seguir treballant per a la seguretat dels seus establiments associats.

En l'edició anterior es van adherir a la iniciativa més de 50 establiments i des de l'Associació es remarca la importància que les empreses posin el dia aquests protocols. També anima els que encara no formen part de l'acció que s'hi afegeixin.

Tots els establiments associats a l'entitat que disposen del distintiu han hagut de signar primer una declaració de responsabilitat, segons la qual assumeixen la implantació de les mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols sanitaris.