Nits de Circ a Roses i Besalú. És la darrera proposta de Circus Art Foundation que se celebrarà a la Ciutadella de Roses del 17 al 22 d'agost i als Jardins del Molí de Besalú de l'11 al 14 d'agost.

El director Genís Matabosch ha explicat que hi participaran 23 artistes de vuit nacionalitats, una vegada més amb circ d'alta qualitat.

Per a l'ocasió ja s'han posat a la venda 9300 entrades. L'aforament per a cada espectacle és de 930 persones. Es faran un total de deu funcions, quatre a Besalú i sis a Roses.

La Fundació espera atraure en aquesta ocasió també el públic estranger. Matabosch ha explicat que "proposar Circ internacional d'altissima qualitat als espectadors d'aquí és molt difícil, encara hi ha molts estigmes" però que "el públic que ens visita estranger ho tenen molt més clar".

En aquesta ocasió el circ uneix les ciutats de Roses i Besalú. Aquesta darrera té des del desembre el Palau internaciona de les Arts del Circ. Fina Saurina, primera tinent d'alcaldia de Besalú, ha destacat la importància de l'esdeveniment i el fet que "aquest estiu tindrem la immensa sort de tenir quatre nits de Circ fora del que és un espai on sempre s'hi pot anar I que canviem la lona pels estels i el cel".