L’Ajuntament de la Jonquera invertirà 1.025.989 euros en la construcció d’un aparcament a tocar del centre històric, al carrer Albera. Les obres d’adequació de l’espai han començat aquesta setmana i s’allargaran uns mesos.

L’alcaldessa de la Jonquera, Sònia Martínez, constata que «vol donar resposta a la llarga demanda veïnal d’habilitar més places d’aparcament al municipi» i millorar la qualitat de vida dels veïns del centres.

La configuració dels carrers del nucli antic, generalment molt estrets, i el creixement continu de la circulació rodada dificulten l’esponjament del centre i el pas de vianants, constaten des de l’Ajuntament.

L’aparcament permetrà aglutinar en un mateix espai els veïns donant més alternatives d’estacionament als residents al centre històric.

«El projecte sorgeix del nostre compromís amb els jonquerencs», diu Martínez, «per millorar les instal·lacions, els equipaments i els espais del nostre poble».

L’alcaldessa recorda que recentment es va inaugurar la plaça Sangtraït i ara «donem el tret de sortida a una altra obra de gran rellevància».