Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove per agredir sexualment la seva exparella a Figueres. L’arrestat és un jove de 18 anys, de nacionalitat boliviana, a qui s’acusa de ser el presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual.

El succés es va desencadenar durant la nit de dijous en un domicili de la ciutat, on la jove estava fent de cuidadora d’una dona d’edat avançada. El jove va entrar-hi i, després de forcejaments, va agredir-la sexualment al domicili on la noia treballa.

Atesa a l’hospital de Figueres

Arran del succés, la dona va alertar els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres.D’altra banda, un cop recollida la seva declaració i com marca el protocol, després dels fets va ser conduïda fins a l’hospital comarcal de Figueres. Allà se li va fer la corresponent exploració acompanyada d’un forense per tal de certificar les lesions patides arran dels fets.

Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra de Figueres, arran de la descripció aportada per la víctima i de les dades recollides durant la matinada, van procedir a la detenció del presumpte agressor. Es tracta d’un jove de 18 anys, de nacionalitat boliviana que hauria comès aquests fets també en el marc d’un cas de violència masclista, ja que era la seva exparella.