La Generalitat posa en marxa transport públic des de Figueres al Logis Empordà

La mesura millora la connexió directa entre la capital de la comarca i els polígons industrials

Transport públic des de Figueres al Logis Empordà

Transport públic des de Figueres al Logis Empordà

Redacció

La Generalitat connectarà Figueres amb els polígons industrials Pont del Príncep, Vilamalla i Logis Empordà, a partir del 14 de juny, amb un nou servei de transport públic per carretera que permetrà la connexió directa amb Figueres.

La unió s’aconsegueix implementant dues noves parades al servei ordinari existent amb la voluntat de millorar el servei per incrementar l’ocupació dels busos i per enllaçar directament en 20 minuts i sense transbordament, la nova zona d’activitat econòmica, Logis Empordà, amb l’estació d’autobusos de Figueres i els altres punts de parada del recorregut.

Aquesta actuació de millora de l’accés als polígons industrials en transport públic és una de les línies estratègiques del epartament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori per reduïr l’ús del vehicle privat.

Aquesta millora de la xarxa de transport públic atén les peticions de les empreses instal·lades als polígons i la promotora del Logis Empordà, Cimalsa, així com dels Ajuntaments i de l’operador del servei, Estarriol Bus SL.

 Les parades seran al carrer La Pireta i el carrer Pi Ros.