El festival vitivinícola Arrels de Vil torna el mes vinent, el 10 i 11 de juliol, a Sant Martí d’Empúries, amb la presència de 26 cellers de la DO Empordà i més de 100 referències de vins. La fira se celebrarà a l’aire lliure, amb totes les mesures de seguretat i aforament limitat, però mantindrà la seva essència.

En la XIII edició es podrà participar de tast obert en copa Riedel de més de cent referències de vins de la DO Empordà de gamma alta i conèixer als propietaris i enòlegs dels millors cellers empordanesos. També es podran adquirir els vins, a preu de celler, amb 5 euros de descompte en la compra de la primera ampolla.

La fira s’ha dividit en dues sessions amb aforament limitat.Els dos dies s’obrirà la fira a dos quarts de dotze del matí fins a dos quarts de quatre de la tarda. I de dos quarts de cinc a dos quarts de deu del vespre.

La fira ha celebrat prèviament el tast a cegues per escollir els vins guanyadors del Premis Arrels de Vi 2021.Es va celebrar al Uain Bar & Store, del sommelier Rafel Sabadí, director del tast, i hi han participat Anna Vicens, Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers i sommelier a Wine Palace; Cristina Torrent del Restaurant Bo.TiC de Corçà amb dues estrelles Michelin; Gerard Geli del Restaurant Vicus de Pals; Laura Masramon, Empordà Personal Sommelier, i el mateix Rafel Sabadí, director del tast.