Un home de 86 anys de nacionalitat espanyola va morir ahir al migdia ofegat a la platja del Rec del Molí de l’Escala. Un testimoni va alertar els serveis d’emergències a través del 112 que hi havia un home a l’aigua surant pels volts de les dotze del migdia.

A lloc s’hi van desplaçar els efectius d’emergència -SEM, Policia Local, Mossos i Guàrdia Civil- i es va treure la víctima de l’aigua d’aquesta platja de la zona d’Empúries. Malgrat intentar reanimar l’home d’edat avançada amb les maniobres RCP durant una bona estona, no se’l va poder remuntar.

Aquesta és la primera mort a les platges gironines en el marc de la campanya d’estiu, que va començar el dia 15 de juny i que s’allarga fins al 15 de setembre.

A la tarda, els Bombers van rescatar dues persones amb cordes a la platja de Santa Margarida a Roses. Dos nens tenien problemes a l’aigua i dos adults van anar a ajudar-los. Un dels nens i un adult van poder sortir de l’aigua, però s’ha requerit la intervenció dels Bombers per ajudar als altres, que finalment han estat rescatats amb cordes. L’adult va necessitar oxigen.