Un home va morir ahir al migdia després de patir una aturada cardíaca mentre anava amb barca a Colera.

La víctima anava amb una embarcació recreativa i estava en una zona de roques d’una cala del municipi quan es va trobat malament. El 112 ha rebut l’avís cap a les dotze del migdia de testimonis dels fets i es van activar efectius de Salvament Marítim, del Servei d’Emergències Mèdiques, Bombers i policia.

L’home va ser rescatat de la zona i se’l va traslladar fins a la zona del port, on els serveis mèdics del SEM el van intentar reanimar sense èxit.

Un motorista va resultar ferit greu ahir en un xoc amb una altra motocicleta a Darnius. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l’hospital Trueta amb l’helicòpter medicalitzat.

L’accident de trànsit va tenir lloc pels volts de les deu del matí a l’altura del quilòmetre 4,8 de la GI-502. En el sinistre s’hi van veure implicades dues motocicletes que van xocar per envestida.

A lloc s’hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del SEM, segons va informar el Servei Català de Trànsit.