Figueres engega la segona fase de la campanya «Comprem a figueres» regalant de nou vals de descompte per a comprar als negocis. Si a la primera fase va ser per a figuerencs, d’entre 18 a 25 anys, ara està adreçada als qui tenen entre 25 i 64 anys. Es repartiran un màxim de dos vals de descompte de 10 euros per comprar als negocis de la ciutat que han vist afectada la seva activitat durant la pandèmia

Tindrà lloc, tal i com estava previst, de l’1 d’octubre al 15 de novembre.El motiu d’engegar la segona campanya ha estat la bona acollida de la primera.

La campanya «Comprem a Figueres» consisteix en incentivar la compra al comerç de proximitats i als establiments locals que han patit restriccions durant la pandèmia.

 Es destinaran un total de 153.200 euros per a vals de descompte.

Per tal d’utilitzar el val de 10 euros cal fer una compra de com a mínim 20 euros, i també es poden utilitzar els dos vals per una compra superior a 40 euros. 

La campanya s'emmarca dins del Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat de Figueres elaborat per l'ajuntament de Figueres i que s'està implementant des del mes d'abril de 2020.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que "l'objectiu d'aquesta campanya és tenir cura del comerç local, d'estar al costat de la gent i d'ajudar en la reactivació del comerç local. Tenim la voluntat que aquesta iniciativa tingui un impacte econòmic important a la ciutat i s'incentivi la compra al comerç local, tal i com ja va succeir amb la primera fase".