Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment un home per conduir amb una taxa d’alcohol que quadruplicava la permesa a Roses.

L'home va circular de forma temerària per la C-260 a Roses i fuig en veure la policia. El denunciat és un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Roses.

Els fets van produir-se el 21 de juliol al voltant de les dues la matinada a la carretera C-260 al punt quilomètric 42 de Roses, quan els Mossos la comissaria de Roses mentre feien tasques de seguretat ciutadana van detectar un vehicle que els avançava a gran velocitat i cometent diverses infraccions de trànsit. Seguidament els agents van activar els senyals lluminosos i acústics per aturar el vehicle, però el conductor va fer cas omís. Fins i tot va passar pel cim d'una rotonda i finalment a uns 300 metres el van poder aturar.

Els agents van observar que el conductor presentava clars símptomes de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques i van requerir una dotació de trànsit per fer-li la prova d’alcoholèmia. L’home va donar una taxa positiva d’1,03 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. El conductor va quedar denunciat penalment.

Per això, els mossos van obrir diligències penals al conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària i van citar-lo per tal que es presenti a declarar sobre els fets, al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.