Els Mossos de Trànsit han enxampat a Castelló un conductor que portava dos menors d'edat amagats al maleter del vehicle i també dos més, en aquest cas menors de 3 anys a dins però no duien els sistemes de retenció adequats. Per aquest motiu l'han denunciat administrativament. El xofer es un home de 43 anys, de nacionalitat francesa i resident a França a qui han denunciat per circular incorrent en sis infraccions del Reglament General de Circulació.

Els fets van passar aquest dimarts mentre els agents feien un control a la carretera C-260. Durant aquest període van veure un vehicle amb matrícula francesa que portava el maleter mig obert i dos menors a l’interior.

Ràpidament van fer aturar el cotxe i van observar que hi viatjaven dos adults, dos menors de tres anys als seients posteriors sense els sistemes de subjecció homologats i sense cinturons de seguretat. 

Per aquests fets, els agents van denunciar al conductor amb un total de sis sancions pel Reglament General de Circulació, dues per circular amb dos passatgers de menys de tres anys sense utilitzar els sistemes de retenció homologats, una per transportar un nombre de persones superior al de places autoritzades pel vehicle, dues denúncies per transportar persones en un lloc diferent del que tenen destinat a tal efecte i l’última per conducció negligent, per valor de 840 euros

Per poder seguir amb el trajecte, la persona que anava de copilot va fer diferents desplaçaments per portar als menors a l’apartament que tenien llogat a Roses.