Marxants d'Empuriabrava van increpar aquest dissabte al migdia els efectius d'un helicòpter del SEM perquè els va fer volar i desmuntar una parada.

El mitjà aeri va haver d’aterrar la pista poliesportiva per atendre un home que havia patit un atac de cor en un bar i durant les maniobres va cedir una parada.

I és que el mercat setmanal es troba a primera línia del passeig, i com avança RAC1, el vent que va bufar per l'aterratge de l'helicòpter va acabar per desmuntar i tirar per terra una de les parades.

Això va ser immortalitzat per un dels paradistes, que narra els fets en dos vídeos a Tik Tok i que també s'han publicat a Twitter.

En els vídeos es veu la reacció dels paradistes que va ser la d'anar cap a l'helicòpter medicalitzat i increpar als efectius sanitaris.

En aquell moment, la Policia Local de Castelló d'Empúries que també era a lloc per l'atac de cor que havia patit un home en un bar, va haver d'intervenir per calmar la situació. La víctima de l'infart, malgrat els intents dels serveis d'emergència per recuperar-lo, va acabar morint.

Finalment, segons explica l'alcalde de Castelló. Salvi Güell a l'emissora, els efectius del SEM amb la medicació de la Policia Local van explicar als marxants "com procedir pels temes de responsabilitat civil" per la parada desmuntada.