Un conductor begut va fugir d'un accident a Castelló d'Empúries i va acabar denunciat penalment.

Els Mossos d'Esquadra li van practicar la prova d'alcoholèmia i va donar 0,90 mg/l, que suposa gairebé quadruplicar la taxa màxima permesa.

El conductor infractor és un home de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Igualada (Anoia). Se l'acusa de ser presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van passar al voltant de les onze de la nit del 18 d'agost quan un conductor, que circulava per la carretera C-260 al punt quilomètric 37,5, dins el terme municipal de Castelló d’Empúries, va encalçar un altre vehicle i es va donar a la fugida.

Localitzat a Roses

Quan els Mossos de Trànsit van arribar a l’accident van assistir els ocupants del vehicle encalçat i després van adreçar-se a dins el nucli urbà on la Policia Local de Roses va localitzar l’autor de l’accident.

 Els agents van comprovar que el conductor es trobava il·lès i presentava una clara simptomatologia d'anar borratxo.

En fer-li la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,90 mg/l d’alcohol per litre d’aire expirat, quasi quadruplicava la taxa màxima permesa.

Per aquest motiu, els agents van obrir diligències penals al conductor com a presumpte autor d’un delicte contra al seguretat viària, i van citar-lo per tal que es presenti a declarar sobre els fets al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan sigui requerit.