La Policia Local de Castelló d’Empúries va detenir ahir de matinada un lladre que va intentar escapolir-se, però va acabar ferit. I és que l’home es va precipitar d’una altura d’uns sis metres quan fugia pel teulat de l’empresa d’Empuriabrava on havia fet un butró. La uralita del sostre va cedir i es va precipitar al buit. Va patir un traumatisme al cap i va quedar ferit del genoll.

Per aquest motiu, el SEM el va haver d’evacuar amb ambulància hospital Josep Trueta, on es troba ingressat, però la seva evolució és favorable.

Els Mossos d’Esquadra de Roses s’han fet càrrec de la investigació del cas.

L’arrestat és un home de 48 anys, veí de Castelló d’Empúries i de nacionalitat algeriana. Compta amb antecedents policials i en aquest cas, la Policia Local l’acusa d’un delicte

contra el patrimoni, concretament d’un robatori amb força.

Els fets es van desencadenar de forma curiosa, cap a les quatre de la matinada el propietari de la botiga i magatzem de materials de construcció va alertar la Policia Local que a través de les seves càmeres de vigilància estava veient algú que caminava pel teulat. Per aquest motiu, els agents van demanar suport als Mossos d’Esquadra de Roses. Un cop a lloc, els agents locals van veure l’individu a dins del magatzem i li van demanar que s’aturés.

En comptes d’això, però, va fugir cap a unes escales, va pujar a l’altell des d’on es veia un forat tipus butró. Va continuar fugint per la teulada i en aquell moment, va cedir una uralita.

Els policies van sentir un cop sec i el van veure a terra al magatzem.

Els agents van arrestar-lo i posteriorment, el SEM el va portar al Trueta. Durant l’escorcoll, li van trobar dos tornavisos, cisalles i una clau anglesa, que hauria utilitzat per fer el butró.