Els Mossos d'Esquadra de Trànsit han denunciat dos camioners que pretenien estalviar-se la grua després de patir una avaria.

Van decidir remolcar una tractora avariada amb un altre camió i volien fer el trajecte que va des del Voló (França) fins a Celrà.

En aquest vídeo es pot veure com circulaven per l'autopista:

Els dos xofers conduïen cadascun un tràiler i al Voló, una de les tractores es va avariar de l'embragatge.

En comptes de demanar assistència, van decidir enganxar la tractora avariada amb l'altre camió amb un sistema força rudimentari sense pensar amb el perill que podien suposar per la resta d'usuaris de la carretera.

Van entrar a Espanya per l'autopista AP-7 i usuaris de la carretera van presenciar aquesta maniobra. Que podria haver causat un accident en cas de desfer-se el llaç d'unió entre ambdós vehicles i més ara, que hi ha tanta circulació a l'autopista després de l'alliberament dels peatges.

Aturats a Figueres

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit per la seva banda es van activar en saber què estaven fent els vehicles pesants. Van interceptar-los a l’àrea de descans de Figueres, situada a l'altura del quilòmetre 23,5 de l'autopista i en sentit sud.

En aturar-los, els agents els van identificar i van denunciar a cada conductor per circular de forma negligent. Ambdós homes, de nacionalitat romanesa, van acabar amb una denúncia que els suposa una infracció greu, valorada en 200 euros.

Els dos xofers van explicar que havien optat per anar fins a Celrà, on l'empresa titular dels vehicles té una base -tot i tenir domicili a Madrid- per intentar reparar l’avaria. I així, volien estalviar-se el cost de la grua.