L'Ajuntament de Roses inclourà onze propostes dels veïns al pressupost de 2022. Han estat les escollides en el Fòrum Ciutadà de Priorització dels Pressupostos Participatius.

El Fòrum ciutadà selecciona 11 projectes finalistes dels Pressupostos Participatius 2022 

Durant la sessió, els assistents van seleccionar els projectes finalistes que se sotmetran a votació del 14 al 22 d’octubre per part de totes les persones empadronades al municipi que tinguin 16 anys o més. 

Inclouen propostes de condicionament dels patis escolars, d’arrenjament de voreres i carrers, de creació de parcs infantils i d’enjardinament d’espais públics, noves pistes i millores dels equipaments esportius, o l’habilitació d’una zona de pícnic. 

Una quinzena de persones

Al Fòrum Ciutadà de Priorització hi van prendre part una quinzena de persones que, a través de petits grups de treball i una priorització final mitjançant una eina electrònica, van elegir onze actuacions finalistes. Aquestes propostes van ser seleccionades d’entre un total de divuit propostes que, prèviament, havien estat declarades vàlides per part dels serveis tècnics municipals.

Votació popular

El proper i darrer pas del procés serà la votació popular, que tindrà lloc del 14 al 22 d’octubre. Podran votar, fent ús del portal web tudecideixesroses.cat, totes aquelles persones empadronades al municipi que tinguin un mínim de 16 anys.